Llengua de signes per a nadons a Sitges

Dissabte 21 de maig a les 11h a la Biblioteca Josep Roig i Raventós de Sitges.

Ballmanetes.amb el conte M’he perdut amb text i il·lustracions de JuanolO. Activitat adreçada a nadons i infants de 0 a 3 anys.

IMG_3676

La lectura ofereix la possibilidad de descobrir el món que ens envolta, d’aquirir vocabulari i de millorar la comunicació. Ens obre les portes al coneixement i ens dona oportunitats de futur i la llengua de signes, molt abans de començar el procés de la lectura ens aporta molts beneficis: el benefici de la llengua de signes ha estat contrastat per experts en diferents disciplines que afirmen que els nadons a través de la llengua de signes desenvolupen el llenguatge i la comunicació amb els adults abans de la parla. És per això que des de l’editorial volem oferir aquesta nova activitat. Ballmanetes: contes i cançons en llengua de signes per a nadons. Una activitat per estimular l’atenció  i l’aprenentatge.

La llengua de signes no només serveix com a vehicle de comunicació entre persones amb discapacitat, sinó que ens obre les portes a la comunicació amb els més menuts de la casa.

Si estàs interessat en aquesta activitat envia un correu a: info@elcepilanansa.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s