Ets una llar d’infants o biblioteca? Ballmanetes

Treballes en una llar d’infants o biblioteca i vols fer una activitat inclusiva? La col·lecció Ginjoler, és l’única col·lecció en el mercat editorial de contes originals adaptats a la llengua de signes catalana. Una col·lecció que va més enllà de la lectura i de l’apropament d’aquesta llengua als infants, oferint activitats inclusives a centres escolars i biblioteques.

8631_10153852851782247_5571011461979056141_n

Ballmanetes a la Biblioteca Pública de Tarragona

Si estàs interessat/da pots posar-te en contacte amb nosaltres escrivint un correu electrònic a: info@elcepilanansa.com escriu-nos i t’enviarem informació detallada de totes les nostres activitats!

Què són les activitats Ginjoler?

Són activitats adreçades a tots els infants sense excloure’n cap. Unes activitats que van acompanyades de la interpretació en llengua de signes catalana del conte narrat per a facilitar la comprensió del conte.

Les activitats consten de diferents parts:

  • Narració interpretada d’un dels contes de la col·lecció.
  • Cantada de cançons tradicionals amb la veu i amb les mans.
  • Taller d’aprenentatge de la llengua de signes amb el públic assistent.

Ballmanetes: contes i cançons en llengua de signes per a nadons. 

img_3676

Conte i titelles “M’he perdut” El conte del cargolet despistat!

Ballmanetes és una de les activitats que s’ofereix des de l’editorial El cep i la nansa. Una activitat per estimular l’atenció  i l’aprenentatge dels més menuts de la família.

El benefici de la llengua de signes ha estat contrastat per experts en diferents disciplines que afirmen que els nadons  a través d’aquesta llengua  desenvolupen el llenguatge i la comunicació amb els adults abans de la parla.

L’activitat Ballmanetes ofereix la possibilitat de descobrir la llengua de signes a través de la narració d’un conte de la col·lecció amb l’acompanyament de la interpretació amb els signes més representatius del conte per aconseguir captar la atenció dels nadons. L’expressió corporal i el seguiment de la narració oral fa que els més menuts gaudeixin del foment a la lectura des de molt petits.
L’activitat es complementa amb la cantada de cançons de falda amb la veu i les mans on petits i adults compartiran aquesta estona de joc i d’aprenentatge…

Per finalitzar es realitza un petit taller d’aprenentatge dels signes que es poden començar a treballar a la llar d’infants o a casa per iniciar-se en aquest tipus de comunicació amb els nadons.

Si estàs interessat/da posat en contacte amb nosaltres escrivint un correu electrònic a: info@elcepilanansa.com

Escriu-nos i t’enviarem informació detallada de totes les nostres activitats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s