Ginjoentrevista a Julilustrador

julilustardor-1Fa uns dies us anunciàvem que ben aviat publicarem el nou títol Ginjoler, El ratolí Pérez, un conte amb text de Montse Balada d’un dels ratolins més famosos de la nostra infantesa en el que afegim un nou il·lustrador a la nostra família ginjolera. El Josep Ma Juli conegut com a Julilustrador (amb una sola “i”).

El Julilustrador és un Arenyenc (de mar) que va estudiar il·lustració a l’Escola d’Art Pau Gargallo. Ha treballat en publicitat i disseny i fa uns quatre anys va decidir dedicarse a la il·lustració infantil.

Ha publicat contes amb diverses editorials, una tasca que combina amb la il·lustració per a empreses de joguines també com a dissenyador gràfic. I ara… amb El cep i la nansa edicions!

El voleu conéixer una miqueta més?

Aquí teniu la seva Ginjoentrevista!

Defineix-te amb tres qualitats: Somiador, creatiu, insistent

Quan eres una nen, què volies ser de gran? Bomber i mecànic

De petit t’agradava dibuixar? Sí! I ho feia a qualsevol lloc! Hahaha

Alguna anècdota? M’agradava dibuixar amb el dit sobre tots els cotxes que trobava bruts de pols i fang (al meu pare no li agaradaba gens) hehe

Quan vas decidir que et volies dedicar a la il·lustració? Quan tenía 18 anys vaig fer un curs de comics, allà em vaig adonar que m’agradava molt la il·lustració infantil.

De l’esboç a la il·lustració: quina és la teva metodologia de treball? Primer de tot faig l’esboç a mà del fons, personatges, composició… Una vegada aprobat per l’editor ho escanejo i li afegeixo el color digitalment amb l’ordinador.

Amb quines tècniques de dibuix i color et sents més còmode? Fa tant de tempsque ho faig digitalment que per mi es la manera mes còmode, pero trobo a faltar els pincells, eh? hehe

Què són per a tu els contes Ginjoler? El fet d’arribar a nens amb problemas auditius ja els fà absolutament màgics. A part d’aixó, el text i les il·lustracions están fets desde el carinyo i de la mà dels més grans. Encara em pregunto que hi faig aquí… hehehe

Un desig… Poder segur fent el que m’agrada, que es posar color a l’ànima dels mes petits.

Comença el compte enrera… El nou Ginjoler, és a punt de sortir de màquines!!

Més Ginjoentrevistes…

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s