Un ratolí a Poblenou

Aquest dissabte el nostre ratolí més entremaliat va visitar la Llibreria La petita del barri de Barcelona de Poblenou. Una petita llibreria que sempre arreplega un munt d’infants i famílies en unes hores del conte molt properes.

Els autors del nostre Ratolí Pérez, Montse Balada i julilustrador van tornar a ser-hi i després d’una magnífica narració de la Montse Panero, interpretada per APSO, van signar uns quants exemplars…

El Ratolí Pérez era molt feliç quan feia la seva feina. Nit rere nit sortia de casa per anar a recollir les dents dels nens i les nenes. Fins que un dia va aparèixer el Ratolí Giménez proclamant-se el nou ratolí de les dents!
Quin embolic! Qui serà el nou ratolí de les dents: en Pérez o en Giménez?

Col·lecció Ginjoler:

Conte accessible i inclusiu, adreçat a infància sorda i oient. El conte presenta la seva adaptació a la Llengua de Signes Catalana, a través d’un codi QR i un enllaç de descàrrega, amb el conte narrat, el vocabulari i una cançó tradicional catalana, en català i en Llengua de Signes Catalana.

Conte de la col·lecció Ginjoler, única col·lecció de contes infantils Catalunya adaptada a la LSC.

Aquí us deixem unes quantes imatges tot esperant que ens vingueu a saludar en alguna de les nostres presentacions. Les trobareu recollides a les Ginjoactivitats!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Si treballes a una llibrería, biblioteca o escola i vols fer una activitat amb els nostres contes, no ho dubtis! Posa’t en contactem amb nosaltres: info@elcepilanansa.com

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s