Música i llengua de signes en un concert

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ahir a La Daurada beach club, va tenir lloc un concert molt especial. La cantant Maria Rozalén, coneguda com a Rozalén va tornar a demostrar una vegada més que la música pot ser accessible per a tothom. I és que aquesta “cantora” o “cantautora” albacetenya a banda de meravellar amb les seves cançons sempre va acompanyada d’una intérpret en llengua de signes, la Beatriz Romero.

11745418_10153099513049053_8585481107700948219_nDurant més de hora i mitja la Rozalén va fer tot un recorregut pel seu àlbum: Con derecho a… i també va avançar algunes del seu proper àlbum Quién me ha visto que veurà la llum al setembre.

80 veces, Comiendote a besos, Las hadas existen, Saltan chispas, Cal y arena, Levántate, Bajar al mundo o Berlín van ser algunes de les cançons que van interpretar.

La tendresa i la màgia de les cançons es van intensificar amb el moviment de les mans de la Beatriz que transmetia cada una de les notes musicals a través dels seus gestos.

En finalitzar el concert la nostra autora Susana Peix les va poder conéixer, van parlar uns minuts i els va lliurar un parell d’exemplars dels nostres contes en castellà i llengua de signes espanyola: El sol llega tarde del qual ella és autora i Veo, veo adivinanzas.

La Maria i la Beatriz es van mostrar entusiasmades amb aquest regal. La Beatriz és professora en un institut amb nois i noies amb necessitats especials i ens va dir que els contes seran una fantàstica eina de treball amb els seus alumnes.

Des del blog Ginjoler volem felicitar a la Rozalén per fer dels seus concerts espais accesibles a persones amb discapacitat i per això des d’ara som uns fans incondicionals!

Aquí us deixem amb el seu vídeo 80 veces!

Deixa un comentari